het begint met een goed gesprek

WAt kunnen de energieën en ik voor jou betekenen?

We starten altijd met een gesprek. Daarin is jouw vraag leidend. Zo komen we te weten waar de uitdagingen liggen en weten vervolgens waar we op focussen. Voor mij is het erg belangrijk om dit gesprek te hebben. Hoe meer informatie ik heb, hoe beter ik kan werken. Door de richting te weten hoeven we niet naar alle systemen te kijken en energie vanuit alle uithoeken op te roepen. Door dit te doen, bekijken we ook welke aanpak het beste voor jou werkt.

Minka-Theunissen-Energetisch-coach-spiritualiteit1
De magie van de natuur is een liefdevolle en vreugdevolle manier van leven

ik zie je. ik voel je. ik hoor je.

De energie en ik kijken naar jouw lichaam en je ziel. Ik zie je, voel je en hoor je. Ik ben als de stroomdraad die je verbindt met energieën. Dit zorgt voor een hoger bewustzijnsniveau. Die bewustwording zetten we samen om in jouw kracht. Daarvoor is negatieve en positieve energie in balans als Yin en Yang. Het helpt als je bekend bent met deze balans en de menselijke processen rondom healing. Als je niet naar jezelf wilt kijken, roept het niet de juiste emoties op. Het is jouw wil en je eigen verantwoordelijkheid. Wat je wil doen en hoe we dat doen.

Alles in onze wereld bevat energie en kracht

doorgeefluik van energieën

De energieën wekken transformatie op en versnellen het proces als katalysator. Die energie maakt jou compleet. Het laat je de uniekheid en authenticiteit van een natuurlijk en eigen leven zien en voelen. Ik stel me open als energetisch doorgeefluik. Die energie wekt op, zoekt onbalans, heelt en haalt weg. Het verbindt en geeft je ruimte en nieuwe perspectieven. Jij gaat groeien en krijgt inzichten in jouw bewustwording van alles om je heen. Velen ervaren dit als een vergrootglas. Wat ervaren wordt, verschilt van persoon tot persoon. Gewoonlijk worden sessies ervaren als spannend, verrassend, indrukwekkend en vaak erg krachtig.

Transformerend Coachgesprek

Drumhealing

Access bars

Huisreiniging