Wat zou voor jou een doorbraak zijn?

en waarom?

Wat moet er nog uitgesproken worden voor je verder kunt? Wat mag er weggenomen worden wat zo zwaar in je ligt? Jij mag er helemaal zijn.

Door met elkaar te praten, voelen we vaak al waar een uitdaging zit en begint het proces van transformeren. De energie en ik zien je, voelen je en horen je. Het belangrijkste aspect is dat we liefdevol, zacht en vertrouwd naar jou kijken. We zoeken de natuurlijke energie van waaruit jij écht gelukkig bent. Daarbij kijken naar alles om te realiseren dat dat ook een plek mag hebben. We kijken en bespreken wat jij wil. Wat jouw ziel wil. Waar je tegen aanloopt en wat je écht uit dit leven wil halen. Dit spreek jij uit. Door het doorgeven van de energieën vanuit liefde, vergeving en respect, vormt zich een totaalbeeld van jouw natuurlijke energie.

Deze kracht vanuit jouw eigen bron, is alles wat je nodig hebt. Iedere energie verdiend de hoogste bescherming en liefde. Zo zorgen we samen voor verlichting. Een belangrijk onderdeel van dit proces is de beveiligde kamer. Jij levert zelf de vraag en bent in de lead. Ik ondersteun en geef door. Hoewel het gaat om praten, gaat het vooral ook niet om wat gezegd wordt. Ogen zijn de spiegel van de ziel. We halen maskers weg en spreken alleen waarheden. Dat bereiken we samen door te luisteren naar de energieën. We zorgen dat jij de natuurlijke kracht van een uniek en ‘heel’ leven gaat ervaren.

VORMT EEN TOTAALBEELD VAN JOUW ENERGIE

Jij levert de vraag en bent in de lead

Weghalen van maskers en uitspreken van waarheden

Ogen zijn de spiegel van de ziel

Wil je meer weten?