Wat zou voor jou een doorbraak zijn?

en waarom?

Als er 1 ruimte was, die veiligheid biedt. 1 ruimte in deze tijd, waar jij écht jezelf kan zijn. Zonder maskers of sluier. Als er 1 ruimte was, die werd beschermd. Een kamer die je kunt gebruiken. 1 plek waar alles mag zijn zoals het is. Een ruimte waarin je kunt uitspreken wat zwaar weegt. Waar dit met compassie, empathie en respect wordt behandeld. Als er 1 zo’n ruimte was. Zou jij deze bezoeken? 

Deze energetische kamer is speciaal gemaakt om veiligheid te bieden aan iedere energie die dit nodig heeft. Deze kamer is een ruimte in de tijd, die bescherming biedt en alles laat zijn zoals het is. Het biedt vergeving, verlichting en zorgt voor ontlading. De beveiligde kamer is neutraal en zorgt dat je niet je eigen vrijheid ontneemt. Noem het schaamte, noem het zonde, noem het woede of noem het slecht. In deze ruimte, mag dat er allemaal zijn. Deze kamer is belangrijk voor iedere energie die het nodig heeft. Wie, wat, hoe of waarom is geen vraag. 

Het is een kosmische overeenkomst.  Alles krijgt de veiligheid. Wie en wat. Want alles heeft recht op groei. Als je geblokkeerd wordt door bijvoorbeeld angst, schaamte, dwang, woede of schuld. Dan is deze kamer de verlichting die jij nodig hebt. Het wordt gezegd dat deze kamer de hoogste vorm van verlossing is. Iedereen die wil komen, zal worden verlicht. Als 1 grote healing transformatie. Puur, omdat je hier je ware ik mag zijn. We laten zien wat achter de maskers zit en behandelen dit met compassie, empathie en respect. Daarna is het aan jou hoe je deze ervaring omzet in je eigen leven.

COMPASSIE, EMPATHIE EN RESPECT

DE HOOGSTE VORM VAN VERLOSSING

INITIEERT TRANSFORMATIE VANUIT DE WARE IK

de kamer is neutraal en zorgt dat je niet jouw eigen vrijheid ontneemt

Wil je meer weten?