ik ben minka

waarmee kan ik jou helpen?

Energie is voor mij heel natuurlijk, zo ben ik geboren. Ik ‘weet’ heel veel, dat is altijd zo geweest. Krachtige en natuurlijke energie werkt door mij heen, al sinds ik klein ben. 

Zo heb ik door jarenlange ervaring een zeer gevoelig systeem ontwikkeld. Dit systeem komt voort vanuit een groot gevoel van liefde, compassie, empathie en respect. Voor alles wat er is, wat was en wat komt. Ik voel energieën en krachten die aan anderen voorbijgaan. Verschillende energieën zoals de aarde, de natuur, elementen, sterren, planeten, de kosmos, trillingen en de energie van grote healingmeesters (orde van de witte broeder- en zusterschap) werken door mij heen en geef ik aan je door. 

Deze energieën manifesteren zich door mij, zodat jij stappen kunt maken. Het brengt een transformatieproces op gang. De energie is de katalysator en zoekt de onbalans. Ik beschik over verschillende healingstechnieken, inwijdingen en heb de (levens)ervaring om je te helpen. Ik ben een energetisch doorgeefluik dat de kracht laat ontwaken in de bron van jouw eigen ‘zijn.’

kracht

Alles in onze wereld bevat energie en kracht. Die kracht is liefde. Het is wie je bent, wie je was en wie je wordt. De kracht komt uit natuurlijke energie en laat je de bron van jouw eigen kracht opnieuw voelen. We zijn allemaal krachtige wezens, maar soms voelen we dat bewust of onbewust niet meer. Toch, in ieders bron zit krachtige energie en de uniekheid van jouw ‘zijn’. We halen dat samen naar boven. De sleutel ben je zelf.

energie

Energie is continu in beweging en is onderdeel van alle cycli in onze levens. Het is dag en nacht. Leven en dood. Licht en schaduw. De zon en de maan en ga zo maar door. Jouw eigen energie is daar onlosmakelijk mee verbonden. Iedere laag, trilling en beweging bevat energie. Energie is overal. Alle elementen, de natuur, sterren, planeten en de kosmos; alles ademt en is onderdeel van het grote geheel. Ik stel mijzelf open voor alle energieniveaus en laat mij leiden door alles wat ‘is’. Het werkt door mij heen en ik geef het aan je door. Zo ontstaat balans in het systeem, waardoor je de wereld en alles eromheen anders zal waarnemen.

natuur

De magie van de natuur is een liefdevolle en vreugdevolle manier van leven. De natuur heeft een ontroerende, prachtige en krachtige energie. In de natuur heerst er een diepe wijsheid die gepaard gaat met innerlijke rust en vrede. Deze natuurlijke energie is niet alleen ‘buiten’, maar ook binnenin onszelf. Het zit in ‘onze natuur’, maar het is niet altijd makkelijk om daarbij te komen. De natuur is een plek waar je bent zoals je bent, waar alles is, zoals het hoort te zijn. Een plek waar je kunt loslaten en opladen. Een plek van magie en ontelbare boodschappen. Een plek van respect, eenheid en verbinding. Dat stellen we in verbinding met jouw innerlijke zelf. Met jouw eigen natuur.